Domotica

Door de elektra installatie uit te breiden met het inbouwen van ontvangers bij verlichtingspunten en stopcontacten en wandzenders als schakelaar voor deze verlichting, kunnen deze lichtpunten en stopcontacten centraal gestuurd worden met behulp van een Home Controller.
Vervolgens kan de verlichting niet alleen met de wandschakelaar, maar ook via PC, of via een App op smartphone en tablet worden bediend.
Dit is domotica!

Hiermee zijn eenvoudige tot zeer complexe systemen te bouwen.
Met 1 druk op de knop wordt een scenario ingeschakeld, waarbij verschillende lichtpunten ingeschakeld worden op een vooringesteld lichtniveau.
Handig, eenvoudige en comfortabel.

Eenvoudige met Klik Aan Klik Uit in combinatie met de HomeWizard, waarbij niet alleen verlichting maar ook IP camera's, energieverbruik, temperatuur wind en regenmeters gemonitoort kunnen worden via PCen App.

Voor de de meer complexere schakelingen en kwalitatief betere componenten is de keuze voor Fibaro een goede optie, geen dure software paketten, licenties en home controllers, maar wel de volledige funtionaliteiten van een KNX systeem.

Is het kostbaar?

Uiteraard kan een huis met domotica zo uitgebreidt gemaakt worden als creativiteit en budget reikt.
Met een basis kan al redelijk comfort worden bereikt.

Voor nog geen € 1.000,00 is de parterre van de woning voorzien van schakelbare en deels dimbare lichtpunten, temperatuursensoren, energiemeter en Homewizard en is het mogelijk de woning via een App te bedienen.

Wilt u graag meer over deze systemen weten, neem dat contact met ons op.

Terugbelverzoek banner Offerteaanvraag banner

Beveiligingsnieuws

Houd ons in de gaten!

Westvlietweg 71-7 2495AA Den Haag Tel: 070-3202024 info@vannoordennen.nl | Privacyverklaring
Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl